Επικοινωνήστε μαζί μας! (+30) 211 8007468 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Άμεση επισκευή σε οικιακές συσκευές

Επισκευές & Συντήρηση Παγομηχανών

service icon4Η Service General ειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή παγομηχανών κάθε τύπου.

Είτε έχετε επενδύσει σε κάποιο μοντέλο για οικιακή χρήση, είτε σε μία επαγγελματική μονάδα, η Service General μπορεί να αναλάβει τη σωστή συντήρηση της παγομηχανής σας.

Οι παγομηχανές είναι ιδιαίτερες συσκευές με υψηλές απαιτήσεις τεχνογνωσίας στη συντήρηση και επισκευή τους. Τα συσσωρευμένα άλατα και το σκληρό νερό μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία τους αλλά ευτυχώς μπορούν να αντιμετωπιστούν σχετικά εύκολα.

Τα πολύπλοκα μηχανικά μέρη των συσκευών αυτών χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις συντήρησης και στην Service General έχουμε επενδύσει στη σωστή εξειδίκευση του προσωπικού μας για την αντιμετώπισή τους.

Καλέστε μας τώρα και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα αποκαταστήσει το πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά.

 


 

Χάρτης

Επικοινωνία

  • Λακωνίας 32, Πειραιάς
  • Τηλ. κέντρο: 211 800 7468 (αστική χρέωση)
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Η Freezing Service λειτουργεί με συνέπεια από το 1987, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Αττικής με υπηρεσίες συντήρησης/service και επισκευής λευκών συσκευών.

Περισσότερα

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.