Επικοινωνήστε μαζί μας! (+30) 211 8007468 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Επισκευές Πλυντηρίων

Service General Electric ψυγείων

general electric

Ειδικότητα μας το Service των ψυγείων της εταιρίας General Electric.

Η General Electic εκτός από τα δυνατά προϊόντα που εμπορεύεται εξέδωσε την πέμπτη ετήσια Αναφορά κοινωνικής ευθύνης, με τίτλο "Αναδιαμόρφωση των ευθυνών".

Η αναφορά καλύπτει τις δραστηριότητες της GE διεθνώς για το οικονομικό έτος 2008 και παρέχει έναν απολογισμό των πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης της GE υπό το πρίσμα τεσσάρων βασικών ζητημάτων – της ενέργειας και της αλλαγής του κλίματος, των δημογραφικών στατιστικών, των αγορών ανάπτυξης και των οικονομικών αγορών.

Χάρτης

Επικοινωνία

  • Λακωνίας 32, Πειραιάς
  • Τηλ. κέντρο: 211 800 7468 (αστική χρέωση)
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Η Freezing Service λειτουργεί με συνέπεια από το 1987, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Αττικής με υπηρεσίες συντήρησης/service και επισκευής λευκών συσκευών.

Περισσότερα

Τοποθετήσαμε cookies στον υπολογιστή σας για να μας βοηθήσετε να γίνει το site μια καλύτερη εμπειρία για έσας. Μπορείτε ν' αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις όποτε θέλετε. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε στο να προχωρήσετε την πλοήγηση.