Επικοινωνήστε μαζί μας! (+30) 211 8007468 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Επισκευές Πλυντηρίων

Service General Electric ψυγείων

general electric

Ειδικότητα μας το Service των ψυγείων της εταιρίας General Electric.

Η General Electic εκτός από τα δυνατά προϊόντα που εμπορεύεται εξέδωσε την πέμπτη ετήσια Αναφορά κοινωνικής ευθύνης, με τίτλο "Αναδιαμόρφωση των ευθυνών".

Η αναφορά καλύπτει τις δραστηριότητες της GE διεθνώς για το οικονομικό έτος 2008 και παρέχει έναν απολογισμό των πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης της GE υπό το πρίσμα τεσσάρων βασικών ζητημάτων – της ενέργειας και της αλλαγής του κλίματος, των δημογραφικών στατιστικών, των αγορών ανάπτυξης και των οικονομικών αγορών.

Χάρτης

Επικοινωνία

  • Λακωνίας 32, Πειραιάς
  • Τηλ. κέντρο: 211 800 7468 (αστική χρέωση)
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με εμάς

Η Freezing Service λειτουργεί με συνέπεια από το 1987, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή της Αττικής με υπηρεσίες συντήρησης/service και επισκευής λευκών συσκευών.

Περισσότερα

Created by Web intelligence